Központi vízkárelhárítási bejelentések: +36 62 599 599
Széchenyi logo
Központi vízkárelhárítási bejelentések: +36 62 599 599

Víz Világnapi pályázat 2024

Víz Világnapi pályázat 2024

Az Alsó-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság és a Magyar Hidrológiai Társaság Szegedi Területi Szervezete a Víz Világnapja alkalmából alkotói pályázatot hirdet óvodás és általános iskolás diákok részére “Víz a békéért” címmel.

A Víz Világnapját minden évben március 22-én ünnepeljük. Célja, hogy felhívja a figyelmet a mindenki számára elérhető tiszta víz fontosságára és az édesvízkészletek veszélyeztetettségére. Idén az országhatárokon belüli, és az országok közötti összefogáson van a hangsúly, hogy megvédjük és megőrizzük a legértékesebb erőforrásunkat.

PÁLYÁZATI FELTÉTELEK:

Készíts egy alkotást arról, hogy szerinted hogyan teremthet békét a víz vagy mutasd be, hogy milyen konfliktusok forrása lehet.
Az alkotások bármilyen technikával készülhetnek (szabadkézi rajz, festmény, akvarell, stb. vagy ezek kombinációja), melyeket e-mail mellékletként csatolva, vagy nagyobb méret esetén bármilyen felhő linken keresztül várunk.

Egy pályázó maximum 3 alkotással nevezhet.

KORCSOPORTOK:
I. korcsoport (óvoda)
II. korcsoport (általános iskola alsó tagozat)
III. korcsoport (általános iskola felső tagozat)

A pályaműveket 2024. március 22-én éjfélig a vizvilagnap@ativizig.hu e-mail címre várjuk.

FONTOS TUDNI!
Az alkotások elnevezésekor a következő formát kérjük használni: korcsoport_készítő neve.
Amennyiben egy pályázó több alkotással indul, úgy minden pályamunkát külön-külön fájlként, sorszámozva kérünk megküldeni: korcsoport_készítő neve_sorszám.

AZ E-MAIL TÁRGYA: Víz Világnapi pályázat

AZ E-MAIL TARTALMAZZA:
- a pályázó nevét
- a pályamunka címét
- a pályázó életkorát
- a pályázó elérhetőségeit: postacím (óvoda, iskola), telefonszám, e-mail cím

Az alkotásokat korosztályonként értékeljük és jutalmazzuk. Minden korcsoport első 3 helyezettje tárgynyereményben részesül.
Az eredményhirdetés időpontjáról és a díjak ünnepélyes átadásáról a későbbiekben adunk tájékoztatást.

A pályázattal kapcsolatban további információ a vizvilagnap@ativizig.hu e-mail címen, valamint a 06 30 895 4985 telefonszámon, Kádár Grétától kérhető.

 

A pályázaton való indulással a pályázó, vagy törvényes képviselője beleegyezését adja, hogy a pályázat benyújtásához kért adatokat az Alsó-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság kezelje. Az érintett jogairól és azok érvényesítésének rendjéről való tájékoztatást az adatkezelő honlapján elérhető adatkezelési tájékoztató tartalmazza (http://www.ativizig.hu/also-tisza-videki/kozerdeku/adatkezelesi-tajekoztato). Továbbá elfogadja, hogy a beküldött alkotások ellenérték nélkül a kiíró tulajdonába kerülnek, azokat szabadon felhasználhatja, esetleges megjelentetésükért a pályázó díjazásban nem részesül.